Noutati
  • salarii: minim 14$/h; conditii: limba engleza mediu spre avansat

  • Continuam inscrierile in programul H2B! Grabeste-te sa te inscrii pana la sfarsitul anului! Domenii: moving.

TESTIMONIALE

"Colaborez cu succes cu Mike's Agency din anul 2004. Este o agentie de profesionisti, cu standarde inalte si grad inalt de integritate. Inteleg perfect tipul de oameni de care avem nevoie pentru compania noastra si ne prezinta la interviu candidatii potriviti. Majoritatea persoanelor din grupul nostru de romani au lucrat la noi mai multe sezoane la rand. Constituie o parte importanta a fortei noastre de munca care a contribuit semnificativ la succesul companiei noastre."

David Lister, HR Manager, Gentle Giant, MA

 

 

"In calitate de CEO al companiei Stairhopper Movers am vazut in Mike's Agency o companie de recrutare in care poti avea incredere. Sunt impresionat de promptitudinea de care dau dovada cand apelezi la ei si de calitatea serviciilor oferite. Este evident ca echipa Mike's Agency depune efort sa faca lucrurile la timp, sa ne trimita personalul potrivit in SUA.

In ultimii 4 ani d ecand lucram cu ei, succesul companiei noastre a crescut in mod semnificativ, datorita prezentei participantilor pre-selectati de Mike si echipa lui. Au inteles profilul fizic si psihologic pe care il cautam in fiecare participant la interviu.

Mike's Agency ESTE solutia pentru orice companie straiana care are nevoie de forta de munca si o mare valoare pentru business-ul nostru"

Adrian Iorga, Presedinte Stairhopper Movers, MA

 

x

Buna ziua tuturor

Am reluat inscrierile pt posturile vacante in domeniul carausilor de mobila. Avem posturi disponibile pt aprilie - decembrie 2022! Cei interesati se pot inscrie pe site, la sectiunea participanti!

Va asteptam!