participanti

De 17 ani selectam, recrutam si plasam forta de munca temporara si permenenta

Inscrie-te ACUM

mike's agency

Mike's Agency a fost acreditata in 2002 de catre Inspectoratul Teritorial de Munca pentru selectia si plasarea fortei de munca in strainatate. De 17 ani selectam, recrutam si plasam forta de munca temporara si permenenta pentru SUA si Europa, in diverse domenii cum ar fi: relocare-transport de mobila, turism-servicii, ingrijire copii, constructii, telecomunicatii, instalare panouri solare, prin programele H2B, Work and Travel, Internship&Training, Au Pair, sau prin angajare directa (Europa). Obiectivul nostru asigurarea de servicii de calitate, selectarea atenta a candidatilor, oferirea unor contracte de munca ferme, in cadrul legal, sau a unor oportunitati de dezvoltare a carierei profesionale. In cei 17 ani de activitate am trimis mii de participanti, cu rezultate deosebite, la companii de prestigiu din SUA, Grecia, Germania. In anul 2019 vor lucra in strainatate prin intermediul firmei Mike's Agency peste 300 de persoane.

x

Buna ziua tuturor celor interesati de H2B, contracte in domeniul carausilor de mobila

Dorim sa va anuntam, ca din pacate, epidemia Covid a afectat si acest sector, si deocamdata, in continuare NU se poate aplica pentru viza de munca temporara in acest domeniu! Va rugam sa aveti rabdare si in in acelasi timp incredere, AGENTIA va va anunta cand si cum se vor relua procedurile pt aplicare pt viza H2B.

Ambasada nu proceseaza dosare, decat pt unele exceptii, din sectorul H2B fiind aprobate doar petitiile din sectorul Food Processing!

Va multumim pentru intelegere!