Noutati
  • salarii: minim 14$/h; conditii: limba engleza mediu spre avansat

  • Continuam inscrierile in programul H2B! Grabeste-te sa te inscrii pana la sfarsitul anului! Domenii: moving.

DESPRE H2B

Programul H2B este foarte popular in randul companiilor sezoniere din domenii diferite, exceptie facand cel agricol, deoarece ofera forta de munca calificata sau necalificata care satisface cerintele angajatorilor. Participantii pot lucra in SUA pe o perioada de pana la 10 luni, in functie de nevoile angajatorului. Participantii sunt remunerati cu acelasi salariu ca angajatii permanenti din SUA, care ocupa pozitii similare. Angajatorii au de asemenea posibilitatea de a aduce sa lucreze aceiasi angajati si in anii urmatori, economisind astfel cheltuielile cu sesiunile de training si creand un mediu propice pentru continuitatea activitatii in fiecare nou sezon.

Durata programului: 5 – 10 luni, in functie de activitatea sezoniera a angajatorului

Conditii de eligibilitate ale angajatorilor

  • Capacitatea de a demonstra cu documente scrise faptul ca activitatea prestata de angajator este sezoniera si nu se incadreaza in domeniul agricol, ca de exemplu: companii de mutari de mobila, hoteluri si restaurante, parcuri de distractii, statiuni montane, companii din domeniul amenajarilor peisagistice, vanzarilor etc.

  • Exemple de posturi ce pot fi ocupate de participantii programului H2B sunt: posturi in cadrul companiilor de mutari de mobila, in domeniul curateniei, chelneri, bucatari, barmani, spalatori de vase, posturi in intretinere, operator telescaun, telesky, asistent de magazine.

 

x

Buna ziua tuturor

Am reluat inscrierile pt posturile vacante in domeniul carausilor de mobila. Avem posturi disponibile pt aprilie - decembrie 2022! Cei interesati se pot inscrie pe site, la sectiunea participanti!

Va asteptam!