Noutati
  • salarii: minim 14$/h; conditii: limba engleza mediu spre avansat

  • Continuam inscrierile in programul H2B! Grabeste-te sa te inscrii pana la sfarsitul anului! Domenii: moving.

ISTORIE

America a fost descoperita de Columb in 1492, cand a inceput o masiva colonizare a Americii de catre europeni.

Denumirea
Numele de "America" a fost pentru prima oara folosit in 1507 la alcatuirea unei harti a globului, de catre cartograful german Martin Waldseemuller. Denumirea provine de la numele exploratorului si cartologului italian Amerigo Vespucci.
Termenul de "Statele Unite ale Americii" a fost prima data folosit in mod oficial, in Declaratia de Independenta de la 4 iulie 1776.

In prezent
Statele Unite ale Americii sunt un stat federal din America de Nord situat intre Canada, Mexic, oceanul Atlantic si oceanul Pacific.
Federatia este alcatuita din 50 de state, dintre care 48 sunt state continentale (enclave), ce se gasesc intre oceanele Atlantic si Pacific, Canada si Mexic, si alte doua state: Alaska si Hawaii, care sunt exclave, fiind situate in exteriorul teritoriului amintit, la care se adauga districtul federal Columbia, pamant federal obtinut prin donatie, in proportii egale, de catre statele Maryland si Virginia. Capitala este Washington DC.

Avand peste 9.6 milioane km2, SUA este a treia tara in lume ca intindere. Gazduieste peste 300 de milioane de oameni, detinand locul trei in lume la numarul de locuitori.
Statele Unite au mentinut un sistem politic democratico-liberal din momentul adoptarii Constitutiei la data de 17 Septembrie 1787. Economia si armata americane s-au dezvoltat foarte mult de-a lungul secolului 20.

 

x

Buna ziua tuturor celor interesati de H2B, contracte in domeniul carausilor de mobila

Dorim sa va anuntam, ca din pacate, epidemia Covid a afectat si acest sector, si deocamdata, in continuare NU se poate aplica pentru viza de munca temporara in acest domeniu! Va rugam sa aveti rabdare si in in acelasi timp incredere, AGENTIA va va anunta cand si cum se vor relua procedurile pt aplicare pt viza H2B.

Ambasada nu proceseaza dosare, decat pt unele exceptii, din sectorul H2B fiind aprobate doar petitiile din sectorul Food Processing!

Va multumim pentru intelegere!